Adres Sportpark

Bowlsclub Almelo

Tennishal Schelfhorst

Veenelandenweg 38

7608 HD Almelo

Route

Laatste foto's

herfsttoernooi_enschede_5_20111105_2063189225.jpg

2015-09-25 gezellige middag in Stegeren PDF Afdrukken E-mail
maandag, 28 september 2015 18:13
Feest in Stegeren
De uitgestelde activiteit van 3 september, werd gehouden op vrijdag 25 september. Helaas was niet iedereen in de gelegenheid om te komen, maar het was er niet minder gezellig om.
Wij waren blij verrast met de komst van Tjitske en Sipke Veenstra. Wat was dat fijn dat zij er ook bij konden zijn.
Na aankomst was er een heerlijke brood maaltijd, waarna er een Jeu de Boules wedstrijd werd gespeeld. De ballen vlogen door de lucht en er werd fanatiek gespeeld om de punten. Het ging zo hier en daar niet helemaal volgens de spelregels, maar dat mocht de pret niet drukken. Na afloop bleek dat Dicky Kosters de hoogste score had en die werd beloond met een fles wijn. Hennie Maring kreeg de poedelprijs.
Leo Brama reikte alsnog de medaille uit aan Sipke Veenstra, die als invaller had mee gespeeld in de afgelopen competitie met Almelo 1. Deze medailles werden uitgereikt op de kampioenen parade tijdens de voetbalwedstrijd Heracles – PSV, waar Sipke helaas niet bij kon zijn.
Hierna volgde nog een uitgebreide barbecue en een gezellig samen zijn. Na afloop was iedereen voldaan en werden nog mooie woorden gesproken over de fijne warme sfeer die er in onze club heerst. Harm Kosters sprak hiervoor zijn dank nog uit, want ook de partners worden niet vergeten bij BCA. Met dank aan Gerrit en Aukje (soep) Velthuis, Hennie Maring (salade), Josè Bokhove en Gerdi Dijkhuis (organisatie en broodjes) ging iedereen nog net voordat het donker werd huiswaarts.
 
Mail Webmaster