Adres Sportpark

Bowlsclub Almelo

Tennishal Schelfhorst

Veenelandenweg 38

7608 HD Almelo

Route

Laatste foto's

herfsttoernooi_enschede_4_20111105_1840377074.jpg

2015-06-13 Toernooi Meppen PDF Afdrukken E-mail
maandag, 15 juni 2015 18:16
Toernooi Meppen

Wij verheugen ons ieder jaar op het gezellige toernooi van onze Bowls vrienden uit Meppen. Er wordt dan wel buiten gespeeld op gras. Dat is totaal iets anders dan wij gewend zijn, maar zo'n dag buiten in de zomer is voor ons een leuke afwisseling. Daarbij heerst er altijd een gezellige sfeer met kaffee mit küchen und bratwürst.
Op zaterdag 13 juni werd er met 20 teams uit Duitsland, België en Nederland gespeeld om de prijzen. Aangezien de teams uit 3 personen bestaan en wij met 8 leden aanwezig waren, werd het team van Aukje Velthuis en Eltjo Maring aangevuld met Annette Köhler van SV Löbichau.
Voorzitter Lothar Becker verwelkomde alle teams om iets over tien, waarna het toernooi kon beginnen. Er werden 4 Ends per wedstrijd gespeeld, het weer was prachtig en de sfeer als altijd ontspannen, sportief en gezellig. Nadat alle teams 3 wedstrijden van de geplande 9 hadden gespeeld, brak om 14.00uur een enorme plensbui los, waardoor het toernooi werd lam gelegd. De bui duurde meer dan een uur en enkele teams waren reeds vertrokken, zodat men niet anders kon dan het toernooi stop zetten. Jammer maar het was niet anders. De prijzen werden uitgereikt op basis van 3 wedstrijden en het team van Roelof, Gerrit Velthuis en Tonnie Roelofs was de nummer 1 en kregen de beker uitgereikt, SV Löbichau werd tweede. Het team van Hennie Maring, Mieke en Jan Kuik en het gelegenheidsteam kregen een herinnerings- medaille uitgereikt.
Het weer was weer opgeknapt en er werd door de aanwezigen nog een hele tijd vriendschappelijk door gespeeld, zodat iedereen moei en voldaan huiswaarts keerde.
zie ook de foto's
 
Mail Webmaster