Adres Sportpark

Bowlsclub Almelo

Tennishal Schelfhorst

Veenelandenweg 38

7608 HD Almelo

Route

Laatste foto's

herfsttoernooi_enschede_1_20111105_1748162037.jpg

2015-05-29 Extra ledenvergadering PDF Afdrukken E-mail
vrijdag, 29 mei 2015 18:44
Ledenvergadering 29 mei 2015

Op vrijdag 29 mei heeft er een extra leden vergadering plaats gevonden i.v.m. de door de leden gewenste uitbreiding van het bestuur. Al twee jaar heeft de ledenvergadering aangedrongen op uitbreiding van het bestuur van 3 naar 5 leden om de continuïteit van de vereniging te waarborgen. Voorzitter Leo Brama verwelkomt alle leden en geeft aan, dat het bestuur 2 leden bereid heeft gevonden om zitting te nemen in het bestuur. Hij stelt de vergadering voor om Gerdie Dijkhuis en Eltjo Maring te verkiezen in het bestuur. Alle leden zijn het hier van harte mee eens, en onder applaus en een bos bloemen worden zij verwelkomt in het bestuur. Welke functies de nieuwe leden bekleden wordt nog nader bekeken.
Verder heeft de activiteiten commissie een uitstapje georganiseerd voor leden op vrijdag 26 juni. Hier ontstaat nog even een discussie over het deelnemen van partners die geen lid zijn van de vereniging. De uitkomst is, dat dit in de toekomst geen probleem is, maar dan wordt van de niet leden een bijdrage gevraagd. Dit wordt algemeen aanvaard, echter voor 26 juni kan dit waarschijnlijk nog niet, aangezien er een boot is gehuurd waarin maximaal ca. 25 mensen mee kunnen.
Verder is er nog een activiteit gepland rond half september. De activiteiten commissie komt hier later op terug. Hierna sluit de voorzitter deze extra ledenvergadering en wenst iedereen wel thuis.
 
Mail Webmaster