Adres Sportpark

Bowlsclub Almelo

Tennishal Schelfhorst

Veenelandenweg 38

7608 HD Almelo

Route

Laatste foto's

herfsttoernooi_enschede_3_20111105_1216604915.jpg

2015-05-02 Regio kampioenschap 2015 PDF Afdrukken E-mail
maandag, 04 mei 2015 16:44
Regio Toernooi Triples

De Regio Kampioenschappen werden dit jaar op 2 mei in Losser gehouden. Vorig jaar werd het team van Jannie, Leo Brama en Tonnie Roelofs de winnaars van dit toernooi. De vraag was of zij in staat waren om hun titel te prolongeren. Jannie Brama was verhinderd te spelen, omdat zij herstellende is van een heup operatie. Hiervoor speelde Roelof Velthuis mee. BCA had dit jaar 2 teams in de strijd, want ook het team Aukje, Gerrit Velthuis en Dicky Kosters waren vertegenwoordigd.
De Regio voorzitter Antoon Belshof gaf het startsein en precies om 9.15uur kon de eerste groep aan hun eerste wedstrijd beginnen. Het werd een spannende strijd en na afloop kon de balans worden opgemaakt en de prijzen worden uitgereikt. Helaas vielen onze teams dit jaar niet in de prijzen.
Regio kampioen werd dit jaar Losser 4, Woods 2 werd tweede en Wierden 2 derde. Allemaal van harte gefeliciteerd. Het team van Roelof Velthuis, Leo Brama en Tonnie Roelofs werd vijfde en het team van Aukje, Gerrit Velthuis en Dicky Kosters werd negende.
Wij willen Losser bedanken voor de prima organisatie. Het was weer een zeer geslaagd toernooi met mooie wedstrijden.
In de pauze werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de Regio competitie 2014-15. Het team Almelo 1 met Jannie, Leo Brama en Tonnie Roelofs werd kampioen in de eerste klasse Triples.
zie ook de foto's
 
Mail Webmaster