Adres Sportpark

Bowlsclub Almelo

Tennishal Schelfhorst

Veenelandenweg 38

7608 HD Almelo

Route

Laatste foto's

herfsttoernooi_enschede_4_20111105_1840377074.jpg

2015-01-16 Stamppot toernooi PDF Afdrukken E-mail
vrijdag, 16 januari 2015 19:32
Stamppot toernooi 16 januari 2015

De spanning was voorafgaande aan het stamppot toernooi van de gezichten af te lezen. Enige gezonde spanning zorgt immers voor geconcentreerd spelen! Hetgeen Jan Bokhove na afloop de uitspraak ontlokte, waarom doen wij dit niet iedere vrijdag zo. Dat zorgt voor serieuze wedstrijden.
Het was eigenlijk niet de bedoeling dat Gerrit Velthuis (als toernooi leider) mee zou spelen, maar uiteindelijk zorgde het aantal aanwezige leden er toch voor dat hij de 24 vol moest maken. Hij vond het al jammer, dat hij niet mee zou spelen, want hij achtte zich wel kanshebber voor de prijzen.
Precies op tijd begonnen de 3 wedstrijdronden van ca. 50 minuten en er werd met volle overtuiging gespeeld. Een koffie pauze was niet voorzien, maar uiteindelijk kon dit tot ieders tevredenheid toch geïmproviseerd worden. Na afloop om ca. 13.00uur moest Gerrit de uitslagen nog verwerken, hetgeen eerst niet lukte omdat de computer niet mee wou werken, maar uiteindelijk is het allemaal toch gelukt.
In het Wijkcentrum “De Schelf” was iedereen klokslag 14.00uur present om voorafgaande aan het buffet de uitslag te vernemen. Er was nog wel even enige onzekerheid of nu Gerdie Dijkhuis of Marietje Lubbers de nummer 1 was, maar toen Gerit Velthuis de computer nogmaals had opgestart, bleek de uitslag toch juist te zijn. Marietje Lubbers was de winnaar, gevolgd door Gerdie Dijkhuis en Josè Bokhove. Bij de Heren werd Gerrit Velthuis de winnaar, gevolgd door Tonnie Roelofs en Claus Jungjohann. De winnaars kregen een prachtig wijn pakket.
Na de prijsuitreiking was het tijd voor een heerlijk stamppot buffet, hetgeen weer keurig verzorgd was. Al met al een zeer geslaagde dag, waarvoor onze voorzitter Leo Brama de activiteiten commissie (Josè Bokhove en Gerdie Dijkhuis) hartelijk bedankte.
 
Mail Webmaster