Adres Sportpark

Bowlsclub Almelo

Tennishal Schelfhorst

Veenelandenweg 38

7608 HD Almelo

Route

Laatste foto's

herfsttoernooi_enschede_2_20111105_1766307201.jpg

2014-10-25 Toernooi Almere PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 30 oktober 2014 19:44
Australian Toernooi Almere.

Het was vroeg opstaan op zaterdag 25 oktober voor de 2 teams van BCA die deelnamen aan het Australian Toernooi van de Bowls club uit Almere. Om 6.30 uur was het vertrek, want om 9.30 uur moesten Gerrit Velthuis en Leo Brama hun eerste wedstrijd spelen. De eerste werd verloren, maar de tweede gewonnen.
Om 11.00 uur speelde het tweede team bestaande uit Aukje Velthuis en Tonnie Roelofs de eerste partij tegen Saskia Schaft en Jan Rijnders. Het werd een zinderende partij waarin op zeer hoog niveau werd gespeeld. Uiteindelijk kwamen Aukje en Tonnie als winnaars uit de strijd.
Ook hun tweede wedstrijd zat vol spanning in het vierde End stonden ze met 2 punten voor. En toen gebeurde er iets waar niemand rekening mee houd. “Het licht viel uit” en toen kwam aan alles een eind. Later bleek de oorzaak te liggen aan een stroom storing in Almere Haven, maar het toernooi lag toen al uren stil. Om 15.30 uur had de organisatie geen keus meer en moest het toernooi worden afgelast.
Er werd nog wel een consumptie ter compensatie aan geboden, maar de teleurstelling was zo groot, dat wij besloten huiswaarts te keren. Jammer dat het zo gelopen is, maar hier kan niemand wat aan doen. Wij willen de organisatie bedanken voor de goede ontvangst en natuurlijk zijn wij er de volgende keer weer bij in Almere.
Leo Brama
 
Mail Webmaster