Adres Sportpark

Bowlsclub Almelo

Tennishal Schelfhorst

Veenelandenweg 38

7608 HD Almelo

Route

Laatste foto's

herfsttoernooi_enschede_4_20111105_1840377074.jpg

2017-12-04 Terugblik op het jaar 2017 PDF Afdrukken E-mail
maandag, 04 december 2017 19:36
Het jaar 2017.

Ja het jaar zit er bijna op. Tijd om even stil te staan bij een bewogen jaar vol met verdrietige, maar gelukkig ook met mooie sportieve gebeurtenissen. Zo moesten wij veel te vroeg afscheid nemen van Tonnie Roelofs en Roelof Velthuis.
In januari speelden wij ons jaarlijkse Stamppot toernooi en werd het team Aukje, Gerrit Velthuis, Dicky Kosters in april kampioen in de Regio Oost competitie van de 1e klasse Triples. In april werd ook het BCA triples toernooi gespeeld waarin het team Betsie Bergboer, Elly Euren, Tjitske Veenstra 2e werden. Een dag later was het NK Mixed Fours. Hier haalde het BCA team Jannie, Leo Brama, Aukje en Gerrit Velthuis de 3e plaats.
In september konden alle leden naar “Het Verzet Kraakt`een gezellig uitje die diepe indruk maakte. Op het toernooi van de Hangmat in Dieren werd het BCA team Jannie, Leo Brama, Evert Bottema 2e en Aukje, Gerrit Velthuis, Elly Euren werden 3e. Op het toernooi in Wierden werd het team Gertie Meloni, Marietje, Jan Lubbers 1e.
In oktober werden Jannie en Leo Brama landskampioen Mixed Pairs in Enschede en ook op het Herfst toernooi van Enschede was er succes voor BCA. Het team Jannie, Leo Brama, Gerrit Velthuis werd 1e en Marietje Lubbers, Dicky Kosters, Hetty Witmans werden 3e. In november was er opnieuw succes voor Jannie en Leo Brama. Nu werden zij 3e op het Australian Pairs toernooi en Almere.
In de maand december staan nog een paar leuke evenementen op het programma voor wij het jaar definitief afsluiten. Op 15 december is de Kerst lunch en een week later op vrijdag 22 december de Kerst Varia.
(zie ook de foto's)
 
Mail Webmaster